Nyheter

Inga bilar i Garaget 26/2 - 5/3

Renoveringsarbeten i garaget pågår just nu med ombyggnad av väggen emot radhusområdet, och under kommande vecka ska demontage av belysning mm utföras. I veckan därpå 26/2-5/3 skall målning av tak och väggar utföras och då måste garaget från söndag kväll 25/2 (eller allra senast kl 7.00 på måndag morgon 26/2) samtliga bilar vara borta. Preliminärt beräknas målningsjobbet vara klart under måndag 5/3 - men vi återkommer med besked om exakt tid för när parkering kan återupptas. Från detta datum kommer också de nya parkeringsavtalen med specifika platser för respektive bilägare att gälla, och nuvarande parkering på fri ledig plats gäller således inte.

Om du inte från 2018-03-05 har tecknat ett parkeringsavtal eller fått annat besked från styrelsen så är det därmed inte tillåtet att parkera inne i garaget.

För cykelparkeringen i garaget är det en fördel om de som kan flyttar sin egen cykel utomhus denna vecka. För cyklar som blir kvar i garaget kommer dessa att provisoriskt skyddas under målningsarbetet.

Styrelsen