Nyheter

Hej Grannar, 

 

Tyvärr har tryckfelsnisse varit framme i utskicket om egenkontroll. Informationen från er ska vara tillhanda 5/5 och inte något annat datum. Vi ber om ursäkt för att två olika datum har angivits. Scanna/mejla in ditt svar eller lämna in det fysiskt i styrelsens brevlåda (längst ned i raden av brevlådorna i port 24). 

 

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen 

Hej grannar!

För kännedom kommer det att pågå ett utvändigt projekteringsarbete inför höstens balkongrenovering under dagen. Arbetet utförs med skylift på ett antal utvalda balkonger, primärt mot Flottbrovägen. Vid frågor kontakta projektledare Peter Segerlund på Nabo: 072-707 24 48.

På måndag och tisdag nästa vecka (15-16/4) kommer trappan ner mot tvättstugan att målas igen och därför kommer det utrymmet att vara avspärrat under målning och torktid. Detta märks naturligtvis också upp på dörrarna.

Vidare har styrelsen förhandlat med Stockholms Stadsnät som levererar vårt bredband och lyckats femdubbla hastigheten från 200 Mbit/s till 1000 Mbit/s, samt fått ner föreningens kostnader för tjänsten. Hastighetsökningen kommer att ske inom kort och är helt automatisk, dvs. ingen ändring behöver ske i respektive lägenhet.

Med detta önskar vi alla en härlig torsdag!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

Hej grannar,

Hoppas att ni alla har en härlig påsk!
Nu är det snart dags för vårens fixardag i föreningen. Vi samlas vid pergolan kl.10.30 den 5 maj för att hjälpas åt att göra fint och underhålla fastighet och trädgård på sedvanligt vis.

Väl mötta på plats!

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Hej grannar,

Här kommer en kort uppdatering kring vad som händer i föreningen.

- Arbetet med SBA (Systematiskt Brandskyddsarbete) är nu färdigt som ni säkert har noterat runt omkring fastigheterna. Exempelvis finns nu upplysta utrymningsskyltar och fräscha brandsläckare monterade. Notera dock att det fortfarande ligger lösöre på vinden trots upprepade uppmaningar att avlägsna detta, vilket är tråkigt.

- Det händer att medlemmar förlägger nycklar till förråd och dylikt (på förekommen anledning). Styrelsen har därför köpt in en bultsax som går att låna vid behov.

- Det finns två lediga vindsförråd för uthyrning. Maila styrelsen för mer information vid intresse. Först till kvarn.

- Snart kommer en kallelse till årsstämman att skickas ut. Vi saknar fortfarande minst en person som kan tänka sig att delta i valberedningen. Det är en viktig insats för att bibehålla den demokratiska ordningen i föreningen och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta vårt arbete. Två medlemmar har generöst nog erbjudit sig att delta i detta arbete, men det skulle vara optimalt med en till.  

Trevlig kväll!

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Hej!

Nycklar upphittade vid föreningens sopnedkast. Den som saknar sina nycklar, hör av dig till styrelsemailen så löser vi en överlämning. 

Ha en fin söndag!

//