Nyheter

Hej alla! 

Här kommer en nyhetsuppdatering från Styrelsen. 

Städdag, söndag 15/10

Den 15/10 ses vi alla för att städa och göra det fint på våra gemensamma ytor. Vi är alla måna om att ha det snyggt i föreningen och därför hoppas vi att så många som möjligt kan närvara och hjälpa till. En container kommer även att finnas tillgänglig för att underlätta arbetet. Givetvis bjuds det på något att äta & dricka och vi får även tid till att lära känna varandra bättre. 

Tidpunkt och annan relevant information kommer att kommuniceras inom kort. 

Suppleant till Styrelsen

Styrelsen behöver förstärkas med en suppleant. Är du intresserad av att bli en del i gruppen som suppleant? Vänligen kontakta  så får du veta mer om vad rollen innebär. 

Uthyrning av MC-plats

Nu har du möjlighet att hyra en MC-plats i garaget. Priset är 600 kr/mån och det är först-till-kvarn som gäller. Kontakta  om du är intresserad av att hyra. 

Önskar er en fin söndag!

Vänligen

- Styrelsen

Hej grannar,

Under morgondagen onsdag 30/8 kan det förekomma avbrott för de som har Comhem/Tele2 i Badstrandshuset omkring kl.07.00 och max två timmar framåt. Detta på grund av omdragning av en kabel i källaren.

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Hallå igen,

När dörren som sitter i garageporten inte är helt stängd så går inte garageporten att öppna och vi i styrelsen får in felanmälningar trots att allt fungerar. Vi vill därför be er som går den vägen, exempelvis när ni tar cykeln till jobbet på morgonen, att dubbelkolla så att dörren är stängd när ni lämnar. Tack på förhand och ha en fin helg!

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Hej alla,

Nu är garageporten åtgärdad och fungerar återigen som den ska.

Hälsningar
Styrelsen

Hej grannar!

Vi har haft en liten påstötning på garageporten som gjort att den kräver åtgärd. Den lilla dörren går därför för närvarande inte att öppna men den stora porten bör fungera. Service är beställd och kommer förhoppningsvis under dagen. Ha en fin dag!

Hälsningar
Styrelsen