Nyheter

Hej kära grannar,

Tack till er som kom på årsstämman igår. Vi kommer snart att skicka ut protokollet och ladda upp det på hemsidan så fort det är signerat.

Igår hittades en nyckel vid tvättstugan. Den finns hos ordförande Henrik och återfås av honom mot beskrivning. Maila  så ordnar vi det.

Ha en fin dag!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

Hej alla,

Imorgon anländer en container till Fixardagen. Den kommer att stå placerad på Flottbrovägen 25-27 under dagarna fredag till måndag. 

Vänligen tänk på att den primärt är avsedd för just Fixardagen, men förhoppningsvis finns det plats för en del eget bråte att dumpa också. 

Observera att det inte är tillåtet att slänga farligt avfall, el-avfall samt däck i containern. Bifogat finns 2 dokument för mer detaljerad information om detta. 

Ha en fin torsdag!

/Styrelsen

Sorteringsguide Sortera.pdf

Exempel på farligt avfall till BRF.PDF

Hej Grannar, 

 

Tyvärr har tryckfelsnisse varit framme i utskicket om egenkontroll. Informationen från er ska vara tillhanda 5/5 och inte något annat datum. Vi ber om ursäkt för att två olika datum har angivits. Scanna/mejla in ditt svar eller lämna in det fysiskt i styrelsens brevlåda (längst ned i raden av brevlådorna i port 24). 

 

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen 

Hej grannar!

För kännedom kommer det att pågå ett utvändigt projekteringsarbete inför höstens balkongrenovering under dagen. Arbetet utförs med skylift på ett antal utvalda balkonger, primärt mot Flottbrovägen. Vid frågor kontakta projektledare Peter Segerlund på Nabo: 072-707 24 48.

På måndag och tisdag nästa vecka (15-16/4) kommer trappan ner mot tvättstugan att målas igen och därför kommer det utrymmet att vara avspärrat under målning och torktid. Detta märks naturligtvis också upp på dörrarna.

Vidare har styrelsen förhandlat med Stockholms Stadsnät som levererar vårt bredband och lyckats femdubbla hastigheten från 200 Mbit/s till 1000 Mbit/s, samt fått ner föreningens kostnader för tjänsten. Hastighetsökningen kommer att ske inom kort och är helt automatisk, dvs. ingen ändring behöver ske i respektive lägenhet.

Med detta önskar vi alla en härlig torsdag!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen