Nyheter

Hej grannar,

Det har kommit till styrelsens kännedom att det är några lägenheter i husen som är kallare än andra just nu. Vi har efter mätningar kunnat konstatera att de som bor längst bort från fjärrvärmecentralen har i snitt 2-3 grader kallare än övriga. Vi beslutade därför att öka tryck (höjdled) och cirkulationen (sidled) för att värmen skall nå fram bättre. Det skulle ha justerats av Åkerlunds i måndags men det visade sig kräva en kod för att ändra inställningen. Den koden söker vi efter just nu tillsammans med Stockholm Exergi och hoppas på snabb respons så att vi kan åtgärda detta.

Vi är medvetna om de besvär som kylan medför och arbetar aktivt för att åtgärda situationen så snabbt som möjligt. Om det finns några specifika frågor angående detta så är ni välkomna att kontakta oss i vanlig ordning.

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Hej grannar,

Nu har snön kommit till Essingen och därför har vi satt ut snöskyfflar vid varje port samt vid brevlådorna på terassen. Nya fina sandlådor finns utplacerade och påfyllda runt om på tomten. De som vill och kan får gärna skotta och sanda utanför sin port, så hjälps vi åt att göra gångarna framkomliga och halkfria.

Ha en fin vecka!

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Hej!

Under perioden 20-28 november kommer firman Solna Kanalteknik att utföra diverse ventilationsarbeten i föreningen. I huvudsak avser arbetet ventilationsrengöring och då Badstrandsvägen 20 redan fått detta arbete utfört kan ni som bor i denna port bortse från detta meddelande.

VIKTIGT!

För att arbetet ska kunna utföras krävs tillgång till våra lägenheter. Om du ej kan vara hemma under aviserad tid (se nedan) går det bra att lämna nyckeln i ett kuvert till deras personal som bär ID06. Märk kuvertet med efternamn samt lägenhetsnummer och lämna till firmans personal mellan 07:30-08:00 aviserad dag nere i porten. Nyckeln återlämnas i din brevlåda efter avslutat arbete.

Övrigt: plocka gärna undan saker i anslutning till era ventilationskanaler från kök och badrum. Lappar för arbetet kommer också att sättas upp i respektive port. Vid eventuella frågor/funderingar, mejla oss på .

AVISERINGSSCHEMA
Pass Adress Adressnummer Antal lgh Datum 08.00-11.00 11.00-15.00
1 Badstrandsv. 22 12 20/11 x  
2 Badstrandsv. 24 12 20/11   x
3 Badstrandsv. 26 18 21/11 x x
4 Flottbrov. 23 7 22/11 x  
5 Flottbrov. 25 7 22/11 x  
6 Flottbrov. 27 7 22/11   x
7 Terrassen   12 27/11 x x
8 Hundvårdslokalen     20-28 x x
9 Uppföljning, bom     29/11 x

Vänlig hälsning

- Styrelsen

 

Hej alla!

Föreningen har nu gjort en av de finaste investeringarna som går att göra, nämligen i en hjärtstartare. Den finns synligt placerad på Badstrandsvägen i port 24. Önskar er en fin söndagskväll!

Vänligen
// Styrelsen

Hej grannar,

Nu är containern på plats inför fixardagen imorgon, söndag. Det går bra att slänga i den redan nu. Vänligen notera att vi inte får använda den för elektronik eller färg/kem. En alternativ uppsamlingsplats
för den typen av avfall finns vid parkeringen vid Flottbrohuset (uppmärkt med skylt).

Vi ses imorgon!

Vänliga hälsningar
Styrelsen