Här kommer vi samla relevanta och återkommande frågor med tillhörande svar! Uppdateras löpande.

 

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter till tvättstugebokningen! Vad gör jag?

Kontaktperson och ansvarig för nya bokningssystemet till tvättstugan är Peter Strand på Bokatvättid.se. Han kan hjälpa dig med din PIN-kod eller hjälpa dig om du har problem att logga in. Peter kontaktas på  eller 0734-960000. Du loggar in med ditt 3-siffrig lägenhetsnummer (finns bl.a. på hyresavin) och din egna PIN-kod, i bästa fall är denna kod samma som i tidigare bokningssystem. Viktigt att komma ihåg är att du är ansvarig att förmedla din inloggningsuppgifter vidare vid ev ägarbyte av din lägenhet till ny medlem.

Kom ihåg att ladda ner BokaTvättid-appen för enkel bokning via mobilen!

 

Vem kontaktar jag vid frågor om funktionaliteten och inloggning till nya hemsidan?

Kontaktperson och ansvarig för funktionalitet och inloggning till hemsidan är Martin Löfgren på Simply BRF. Martin kontaktas via mail på  eller 0721-722893.

Kom ihåg att registrera dig på hemsidan och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få mail om senaste nytt!  

 

Får jag som medlem låna eller använda våra tomma lokaler?

Eftersom det har ställt ganska många frågor, önskemål och krav från medlemmar på att få låna tomma lokaler till fester, förvaring, hantverkare med mera har styrelsen fattat beslut att i väntan på att ombyggnationen av lokalerna påböras, lånas tomma lokaler endast ut till sådant som kommer alla medlemmar till dels. Yogan är ett sådant undantag, liksom årsmötet.

Det betyder dessvärre att lokalen inte kan lånas för privata fester eller liknande.

 

Jag vill installera en markis. Vad gäller?

Önskar man installera markiser får man kontakta leverantör och sköta inköp för egen räkning. Styrelsen tittar alltså för närvarande inte på en gemensam upphandling för föreningen. På vår sida om Markiser finner du all nödvändig information kring vad som gäller för kring markiser. Är du osäker - kontakta Styrelsen!