Nyheter

Förbättring av ventilationen äntligen påbörjad!

Innan taket lades om hade vi en firma här, Skorstenstätaren, som tittade på våra ventilationskanaler (gjorde en skorstenskartering). Tanken var att vi sedan skulle påbörja en rensning av ventilationskanalerna i port 20 och sedan fortsätta arbeta med att förbättra ventilationen i våra byggnader men takomläggningen kom emellan.

Nu v 16 kommer vi börja med att göra en rensning av kanalerna i port 20. Det innebär att de som bor i port 20 och inte är hemma v 16 kommer behöver lämna in en märkt nyckel till Karin Lennermark i port 20 senast söndagen den 16/4. Det är mycket viktigt att de får tillgång till alla lägenheterna i port 20 då de annars inte kan täcka för kanalerna inne i lägenheten vilket då kan leda till att damm och murbruk från kanalerna kan komma in i lägenheterna.

Vi kommer efter att denna rensning i 20:an, och några andra åtgärder som behöver göras, boka en ny ventilationskontroll (OVK). Efter det kommer vi sedan utifrån OVK:n fortsätta att förbättra ventilationen i samtliga portar.  

/Styrelsen